Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Slovakia Trend Convector incalzire 2000/1250/750W, 230V, + (2211122)

182,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
alprod.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 182,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Strend Pro: Strend Pro Convector electric, panou de incalzire, radiator

ADAX Neo NP 20 KDT Convector electric, panou de incalzire, radiator 1 308,00 RON ADAX Neo NP 20 KDT Somogyi Elektronic Home FK 330 Convector electric, panou de incalzire, radiator de la 112,99 RON Somogyi Elektronic Home FK 330 Strend Pro EO-008 (FMG-SK-2211121) Convector electric, panou de incalzire, radiator 173,30 RON Strend Pro EO-008 (FMG-SK-2211121) Blade DA-K2000T Convector electric, panou de incalzire, radiator 131,34 RON Blade DA-K2000T
Descrierea produsului
Putere 2000 W
IP code IP20

Dimensiuni

Greutate 4 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

         Convectorul electric este un dispozitiv de incalzire care functioneaza pe baza de energie electrica si are la baza sa principiul circulatiei naturale a aerului. Mai exact, aerul cald se ridica singur spre tavan. Desi convectorulseamana cu un calorifer electric, de fapt aerul rece de la nivelul podelei intra in convector, unde este incalzit de o rezistenta, iar apoi ajunge in stratul superior al incaperii prin cutia metalica. Caracteristici:
  • SOLUTIE PRACTICA si EFICIENTA  - convectorul ultra-slim este o solutie eleganta si practica pentru orice tip de incapere, care va corespunde in mod EFICIEN T tuturor nevoilor dumneavoastra termice.
  • 3 SETARI DE CALDURA – convectorul cu ventilator are trei moduri de putere , care raspund tuturor nevoilor dumneavoastra termice!
Setarile de caldura sunt: 
  • Setarea la temperatura mare 2000W incalzeste camera in timp relativ scurt
  • Reglarea la temperatura medie 1250W este pentru utilizare normala
  • Reglarea la temperatura scazuta 750W
  • TERMOSTAT TERMIC- convectorul  adopta o tehnologie inovatoare   generand caldura necesara pentru a-si indeplini obiectivul si blocandu-se automat la supraincalzire, avand o SIGURANTA CERAMICA .
  • TURBO - dotat cu functia Turbo, acesta iti asigura o incalzire rapida si uniforma a incaperii. Ventilatorul frontal al convectorului uniformizeaza caldura emisa si incalzeste usor intreaga incapere.
  • TERMOSTAT REGLABIL NELIMITAT- convectorul beneficiaza de un termostat regrabil, ceea ce permite fixarea temperaturii dorite in camera dumneavoastra.
  • MOBILITATE si UTILIATE MULTIPLA – convectorul are dimenisuni care permit   TRANSPORTAREA   sa dintr-o camera in alta, intr-un mod EFICIENT. Este PORTABIL, putand fi transportat cu usurinta oriunde am dori sa il luam cu noi.
  • SILENTIOS – functionalitatea silentioasa il face sa fie ideal pentru orice incapere. Ofera caldura si nu produce zgomot.
  • INDICATOR LUMINOS – beneficiaza de un led luminos care ne indica functionalitatea acestuia.
  • DATE TEHNICE –  tensiune 230V , cablu de 1,6 m care permite o MOBILITATE suficienta.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.